На Львівщині знайшли мертвим прикордонника

На Львівщині знайшли мертвим прикордонника

Укрінформ
На пункті пропуску "Краковець" на Львівщині сьогодні вранці знайдено мертвим прикордонника.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив речник Західного регіонального управління Держприкордонслужби Володимир Шеремета.

"Вранці, після перезмінки, на "Краковці" знайшли мертвим прикордонника. Наразі обставини смерті з'ясовуються, працюють відповідні служби. Розглядаються різні версії: від необережного поводження зі зброєю до самогубства", - зазначив прес-офіцер.

Версію про те, що 30-річний прикордонник пішов із життя з власної волі, оприлюднив керівник спільноти "Варта 1" Ігор Зінкевич. 

"20.01.2017 о 10:00. Поступила інформація від людей, які зараз перебувають на митниці, що 30-річний... працівник прикордонної служби пропускного пункту "Краковець" у кабінці працівника митниці покінчив життя самогубством", - написав Зінкевич.

Як повідомляв Укрінформ, трагічний випадок із прикордонником 14 січня стався в селі Вартиківці Кельменецького району Чернівецької області. За попередніми висновками, 23-річний житель села Коболчин Сокирянського району, який був інструктором кінологічного відділення ВПС "Красноїльськ", сам укоротив собі віку, застрелившись із пневматичного револьвера марки "Флобер-4мм".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-