АТО: бойовики зменшили кількість обстрілів по всіх напрямках

АТО: бойовики зменшили кількість обстрілів по всіх напрямках

Карта
Укрінформ
Бойовики значно зменшили кількість обстрілів по всій лінії зіткнення на Луганському напрямку.

Про це речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив під час брифінгу.

"Єдиним виключенням було Кримське, яке окупанти вдень активно обстріляли з мінометів та гранатометів. За півгодини ворог випустив 19 мін по наших позиціях. Ближче до півночі бойовики відкрили вогонь з гранатометів по Новозванівці. Усі обстріли мали переважно епізодичний характер", - зазначив він.

Всього за минулу добу на цьому напрямку зафіксовано 3 ворожих обстріли, зокрема 2 – з важкого озброєння.

На Донецькому напрямку також спостерігається відносно спокійна обстановка: "Важке озброєння бойовиками не застосовувалось. Тим не менше, ворог провів низку обстрілів в Авдіївці, використовуючи при цьому важкі кулемети та гранатомети різних систем. Також режим "тиші" бойовики порушували на північ від Горлівки та на Світлодарській дузі. Важке озброєння при цьому не застосовувалося".

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 5 ворожих обстріли.

У секторі "М" впродовж доби ворог був активним виключно на крайньому півдні – у Гнутовому, Водяному та Широкиному. "Там бойовики провели епізодичні обстріли наших позицій  як вдень, так і вночі. Знову ж, важке озброєння противник не використовував", - повідомив речник, додавши, що за добу на Маріупольському напрямку сталося 11 ворожих обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-