Через стрілянину в Олевську звільнили заступника прокурора Коростеня

Через стрілянину в Олевську звільнили заступника прокурора Коростеня

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко звільнив керівника Коростенської місцевої прокуратури через стрілянину в Олевську.

Про це написала у Фейсбуці прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Генеральним прокурором Юрієм Луценком було визнано незадовільною роботу місцевого прокурора та підписано наказ про звільнення останнього з посади заступника керівника Коростенської місцевої прокуратури", - повідомила вона.

Сарган уточнила, що генпрокурор підписав наказ про звільнення після доповіді керівника Житомирської обласної прокуратури про інцидент, що стався в місті Олевську Коростенського району у неділю, 16 січня 2017 року, та призвів до загибелі людини.

Сарган також поінформувала, що над розслідуванням стрілянини працюють фахівці Генпрокуратури і Нацполіції.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на понеділок 16 січня в центрі міста Олевськ на Житомирщині стався збройний напад на місцевих жителів. Невідомі з пістолетами та гвинтівками відкрили вогонь по молодих людях, які стояли поблизу однієї з кав'ярень і паркування, а також кинули у натовп гранату. Поліція розпочала кримінальне провадження щодо нічної події, внаслідок якої шестеро людей поранені, один загинув.

На брифінгу 17 січня начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко повідомив, що збройному конфлікті в Олевську брали участь представники трьох регіонів, а загиблим виявився житель Київщини. При цьому основним фігурантом конфлікту є кримінальний авторитет, який мешкає у Львівській області.

Фото: npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-