Окупанти стріляють на всіх напрямках. Штаб АТО назвав

Окупанти стріляють на всіх напрямках. Штаб АТО назвав "гарячі точки"

Карта
Укрінформ
За минулу добу на Луганському напрямку противник п'ять разів з важкого озброєння обстріляв смт. Троїцьке.

Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Майже всі ворожі обстріли припали на Станично-Луганський та Попаснянський райони. Як і в минулі дні, головною "гарячою точкою" залишається Троїцьке - вчора там відбулося 5 короткотривалих мінометних обстрілів, а також низка дрібніших провокацій з боку НЗФ. Також противник неодноразово відкривав вогонь по району потенційного розведення сил і засобів у Станиці Луганській; при цьому обстріли тривали з перервами майже 3 години. У Валуйському стріляв ворожий снайпер. У Золотому, Новоолександрівці та Новозванівці сталося кілька перестрілок між бойовиками та силами АТО", - зазначив він.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 19 ворожих обстрілів, зокрема 6 - з важкого озброєння.

На Донецькому напрямку, за словами Мотузяника, зафіксовано 9 ворожих обстрілів: "В авдіївській промзоні вчора було 3 великих перестрілки між силами АТО та противником - вранці, вдень та ввечері. Кожна з них тривала 2 години. Також окупанти здійснили потужні обстріли наших позицій у Зайцевому, Троїцькому Ясинуватського району та в Донецькому аеропорту. Важке озброєння противник не застосовував.  На Світлодарській дузі та в Новолуганському вчора було тихо".

Речник зауважив, що незмінною лишається ситуація на Маріупольському напрямку, де противник уже традиційно обстрілював основні "гарячі точки". 

"Вчора відбулося 33 ворожих обстріли, зокрема 5 мінометних. Окупанти порушують режим "тиші" і вдень, і вночі. Основні "гарячі точки" - Красногорівка, Мар'їнка, Водяне, Широкине", - розповів Мотузяник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-