У Запоріжжі поліція підстрелила озброєного грабіжника магазинів

У Запоріжжі поліція підстрелила озброєного грабіжника магазинів

Укрінформ
У Запоріжжі поліцейські, застосовуючи зброю, затримали члена злочинної групи, яка вчинила напередодні ввечері збройний напад на магазин з продажу і ремонту мобільних телефонів.

Як повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції у Запорізькій області, інформація про розбійний напад на розташований у центрі Запоріжжя (на розі проспектів Металургів і Соборного) магазин надійшла до поліції 17 січня ввечері.

"17 січня 2017 року о 19:04 до Дніпровського відділу ГУНП у Запорізькій області звернувся співробітник одного з приватних підприємств. Чоловік повідомив, що близько 18:50 двоє невідомих зайшли у приміщення магазину з продажу і ремонту мобільних телефонів по пр. Металургів, де зробили кілька пострілів у стелю. Після цього зловмисники відкрито заволоділи грошима в сумі 2000 доларів США і зникли у невідомому напрямі", - повідомили в поліції.

За даними відомства, співробітники слідчо-оперативної групи Дніпровського відділу поліції, які прибули на місце події, під час відпрацювання прилеглої території виявили громадян, схожих за описом на нальотчиків, і спробували їх затримати.

"Один із зловмисників відкрив по правоохоронцях вогонь із травматичного пістолета. У відповідь оперативники також застосували зброю травматичної дії, заподіявши стрільцю поранення м'яких тканин ноги, після чого затримали раніше судимого жителя Запоріжжя 1979 р.н. і доставили в лікарню для надання медичної допомоги. Правоохоронці знайшли і вилучили у затриманого травматичний пістолет зі знищеними номерами і викрадені в магазині гроші", - повідомили в поліції.

Другому нальотчику вдалося втекти.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань із кваліфікацією згідно з ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України - "Розбій". Триває розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-