На Закарпатті лоб у лоб зіштовхнулися легковик і фура - загинули троє киян

На Закарпатті лоб у лоб зіштовхнулися легковик і фура - загинули троє киян

Фото
Укрінформ
Внаслідок ДТП, яка сталася учора ввечері у Воловецькому районі Закарпаття, двоє пасажирів SKODA Octavia загинули на місці, третій помер в реанімації. 27-річний водій перебуває у комі.

Про це інформує управління ГУНП в Закарпатській області.

«16 січня близько 19.35 в поліцію надійшло повідомлення про те, що на трасі Київ-Чоп біля мотелю у Воловецькому районі сталася ДТП з потерпілими. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Як встановили  правоохоронці, зіткнулися легковик SKODA Octavia на київських номерах і вантажівка DAF на львівських. Водій SKODA, 27-річний киянин, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Там машина врізалася на швидкості у фуру. Внаслідок ДТП на місці загинули 25-річна дружина водія SKODA та 22-річний пасажир. Ще один пасажир, віком 21 рік, помер в реанімації Воловецької ЦРЛ. Сам водій перебуває в комі, за його життя борються лікарі», - повідомляють у поліції.

Водій вантажівки значних тілесних ушкоджень не отримав та відмовився від госпіталізації.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.286 ч.3 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох потерпілих). Машини переміщено на спецмайданчик. Розпочато досудове розслідування.

Фото: поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-