Донбас: бойовики накрили з гармат сили АТО у Мар’їнському районі

Донбас: бойовики накрили з гармат сили АТО у Мар’їнському районі

Карта
Укрінформ
За минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 14 ворожих обстрілів, зокрема – 6 з важкого озброєння. Бойова активність окупантів спостерігається по всій лінії зіткнення, крім Донецького аеропорту.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"В Новгородському відбулася низка потужних мінометних обстрілів наших позицій з різних напрямів. Загалом бойовики випустили по наших позиціях в Новгородському 54 міни. Також неспокійно було в Авдіївці: противник протягом 6 годин вів мінометний та артилерійський вогонь з боку Ясинуватої", - розповів він.

Крім того, за словами Мотузяника, окупанти застосовували міномети в Новолуганському.

На Луганському напрямку найгарячіше вчора було в Троїцькому: "В світлу пору доби противник неодноразово відкривав вогонь з гранатометів та 120-мм мінометів. Також мінометний обстріл з боку противника відбувся в Новолександрівці. В Станиці Луганській та Золотому ворог застосовував легке озброєння".

Всього на цьому напрямку зафіксовано 9 ворожих обстрілів, зокрема 3 – мінометних. По наших позиціях випущено більше 20 мін.

У секторі "М" кількість обстрілів більша, ніж на інших двох, разом узятих. "Бойовики порушують режим тиші по всій лінії зіткнення. В Мар’їнському районі та поблизу Азовського моря противник традиційно застосував міномети та гармати. Основні "гарячі точки", як і раніше, – Красногорівка, Мар’їнка, Павлопіль, Гнутове, Широкине. Українські війська ведуть інтенсивний вогонь у відповідь", - зазначив речник.

За вчорашню добу на Маріупольському напрямку відбулося 37 ворожих обстрілів, зокрема 6 – із з важкого озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-