Стрілянина у «бурштиновому краї»: поліція розслідує розборки в Олевську

Стрілянина у «бурштиновому краї»: поліція розслідує розборки в Олевську

Укрінформ
Поліція розпочала кримінальне провадження щодо нічної події у місті Олевську Житомирської області, де на центральній площі виникла сутичка із застосуванням зброї, внаслідок чого шестеро поранені, один загинув.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Конфлікт виник 16 січня близько першої години ночі як на побутовому грунті, так і внаслідок кримінальних розбірок між місцевими жителями та приїжджими зі Львівщини. У результаті вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо - жителі Олевського району та ще троє - львів'яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги. Поранені госпіталізовані, їм надається необхідна медична допомога», - йдеться у повідомленні.

Попередня правова кваліфікація події - замах на вбивство (ст.15 та ст. 115 ККУ), ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Уже встановлено частину учасників конфлікту та всі їх транспортні засоби. Тривають подальші дії.

Як повідомляв Укрінформ, за словами депутата Житомирської обласної ради Олександра Ніколайчука, сьогодні об 11:00 люди налаштовані зібратися на місці стрілянини, "аби привернути увагу до бурштинового краю, який два роки тероризують бандити".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-