Через негоду залишається частково обмежений рух в Одеській області

Через негоду залишається частково обмежений рух в Одеській області

Укрінформ
Станом на 7 годину 12 січня автомобільних заторів внаслідок ускладнення погодних умов на території країни немає. Залишається частково обмежений рух на автодорозі Одеса-Рені та Кіровоград-Платонове.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"В Одеської області залишається обмеження руху усіх транспортних засобів на автодорозі Одеса-Рені (частково) та обмежено рух для великогабаритного автотранспорту на автошляху Кіровоград-Платонове", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, з 11 січня заборонено рух автомобільного транспорту на окремих ділянках доріг загального користування державного та місцевого значення, на території 11 районів області, а саме: Арцизького, Біляївського, Білгород-Дністровського, Болградського, Кілійського, Лиманського, Ізмаїльського, Овідіопольського, Ренійського, Саратського, Татарбунарського районів.

Для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території України залучено 1 тис. 091 од. тех. та 1 тис. 763 чол., з яких від Укравтодору залучено 1024 од. техніки та 1529 чол., від ДСНС 67 од. тех. та 234 чол. о/с.

Підрозділами ДСНС з 4 січня вивільнено із снігових заметів 2 тис. 13 автомобілів (за добу - 94 автомобілі), в яких перебувало 4 тис. 848 осіб (за добу - 149 осіб).

Ситуація щодо стану проїзду на автомобільних дорогах України перебуває на постійному контролі ДСНС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-