Снігопади паралізували Одещину

Снігопади паралізували Одещину

Відео
Укрінформ
До Одещини повернулась негода. Дороги перетворилися на суцільне місиво зі снігу та бруду, а вздовж тротуарів утворилися метрові замети.

Про це йдеться в сюжеті "5 каналу"

"Рясний сніг сипав усю ніч. Комунальники запевняють, снігоприбиральна техніка працює безперервно від вівторка. Вже висипали на дороги більше 3 тонн піщано-соляної суміші, але результату змогли досягти, лише коли обмежили в’їзд вантажівок до міста", - зазначається в повідомленні.

Рятувальники кажуть – на трасах області працюють понад 200 одиниць важкої техніки. Найпроблемніші ділянки – на дорогах до Рені та Кучургана.

"Виникають складнощі при пересуванні, якщо транспортний засіб з'їхав з дороги, залучаються наші підрозділи підвищеної прохідності, які витягують транспортний засіб", – розповів т.в.о. заступника начальника ГУ ДСНС України в Одеській області Олександр Крицький.

На центральному автовокзалі скасували більшість автобусних рейсів. У першій половині випускали лише автобуси на Київ. Пасажири, які планували їхати в напрямку Молдови, намагалися обміняти квитки.

Диспетчери автовокзалу радять пасажирам не користуватися послугами приватних перевізників та перечекати, поки з доріг приберуть сніг. Та цих порад дослухаються не всі перевізники.

Надвечір середи відкрили усі траси, окрім ділянки дороги "Одеса-Рені". За прогнозами синоптиків, морози протримаються на півдні України до 15 січня. Тоді їх змінить нове випробування – ожеледиця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-