На Одещині знову перекрили дороги черег снігопад

На Одещині знову перекрили дороги черег снігопад

Укрінформ
З 12 год. 11 січня через складні погодні умови обмежено рух на автодорозі М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ в напрямку на Таганрог та М-15 Одеса - Рені.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"В Одеській області через складні погодні умови (снігопад, хуртовини), залишається закритим рух для всіх видів транспорту на таких автодорогах: М-15 Одеса – Рені. З 12:00 11 січня обмежено рух для великовагового транспорту на автодорозі М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ в напрямку на Таганрог", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території Одеської області від Укравтодору залучено 267 од. тех. та 295 чол., від ДСНС - 5 од. тех. та 19 чол. о/с.

Як повідомлялося, 11 січня заборонено рух автомобільного транспорту на дорогах загального користування державного та місцевого значення на території 10 районів Одеської області - Арцизського, Болградського, Біляївського, Білгород-Дністровського, Кілійського, Лиманського, Ізмаїльського, Овідіопольського, Ренійського, Саратського та Татарбунарського.

Залишається обмеженим рух для великовагового транспорту на автошляху Кіровоград - Платонове. 

За інформацією Мінінфраструктури, залізничні вокзали та аеропорти працюють у звичайному режимі.

Нагадаємо, через складні погодні умови, зокрема, сильний снігопад та хуртовину, з 00 год.  до 9.00 годин ранку 11 січня заборонявся рух автотранспорту на території 12 районів Одещини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-