Біля Дніпра рейдери розстріляли авто поліції - депутат

Біля Дніпра рейдери розстріляли авто поліції - депутат

Фото
Укрінформ
У селі Новоолександрівка, що за 3 км від міста Дніпро, у Різдвяну ніч сталася перестрілка невідомих з представниками охоронної компанії. Також було розстріляно автомобіль поліції, який прибув на місце події.

Про це на сторінці у Facebook повідомив депутат Криворізької міськради Микола Колесник.

"Спроба захоплення частини будинку, по тривожній кнопці виїжджає охоронна фірма, їх беруть у заручники й зв'язують, б'ють, ламають ребра, мешканці будинку теж "у скотчі", до будинку під'їжджає керівник охоронної фірми з двома охоронцями й парубок з відеокамерою, тільки вийшли з машини - по них відкрили вогонь на поразку, закидали гранатами: РГД-5 спрацювала, Ф-1 "заснула" під машиною. Двоє у реанімації, лікарі борються за їхнє життя. Третій найлегший - наскрізне кульове у руку, куля у животі, вся спина в осколках", - написав Колісник.

У головному управлінні НП у Дніпропетровській області обіцяють у середу розповісти подробиці інциденту. Відомо, що начальник обласної поліції Ігор Репешко має намір нагородити співробітників поліції, які обеззброювали й затримували небезпечного зловмисника, а також лікаря, який ризикуючи життям виносив з-під обстрілу поранених людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-