Бойовики дурять командування щодо кількості дезертирів - розвідка

Бойовики дурять командування щодо кількості дезертирів - розвідка

Укрінформ
Під час раптової перевірки у підрозділах російсько-окупаційних військ після розстрілу командиром відділення підлеглого комісія виявила додаткові 30 випадків самовільного залишення військової частини.  

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook

"9 січня ц.р. під час раптової перевірки комісією 1 АК підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), з метою з'ясування обставин розстрілу командиром відділення підлеглого 8 січня ц.р., виявлено до 30 випадків самовільного залишення військової частини на додаток до тих, що офіційно рахувались", - йдеться у повідомленні.  

При цьому, за даними розвідки, "командування полку" намагалось переконати членів комісії, що військовослужбовці самовільно залишили підрозділи після інциденту.

Як повідомлялося, 8 січня командир відділення 3 стрілецького батальйону 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ Валерій Рибаков розстріляв з великокаліберного кулемета підлеглого за відмову виконати наказ, пов'язаний з підготовкою підрозділу до диверсійно-розвідувальних дій на лінії розмежування. Командування полку, аби приховати цей випадок, намагалося представити його як наслідок необережного поводження зі зброєю. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-