Рятувальники розповіли про обмеження на трасах України

Рятувальники розповіли про обмеження на трасах України

Список
Укрінформ
У суботу, 7 січня, внаслідок морозів та хуртовин введено обмеження руху в Одеській, Дніпропетровській, Херсонській і Миколаївській областях. Знеструмленими залишаються 31 населений пункт.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

Щодо введення обмежень:

Одеська область: з 18 год. 7 січня обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення області (крім дороги Київ – Одеса де обмежено рух тільки великогабаритних транспортних засобів).

Дніпропетровська область: з 18 год. 7 січня обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на ділянці дороги М-23 Кіровоград-Кривий Ріг- Запоріжжя;

Кіровоградська область: з 15-00 год 07.01.2017р. обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення.

Херсонська область: з 12 год. 6 січня обмежено рух великогабаритних транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення.

Миколаївська область: з 17-00 год. 07.01.2017 р. обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення.

За інформацією Мінінфраструктури залізничні вокзали та аеропорти працюють в звичайному режимі.

До того ж, 7 січня залишається автомобільний затор поблизу с. Степове Роздільнянського району (до 50 автомобілів), с.Розкішне Білгород-Дністровського району (до 40 автомобілів). Пасажирів трьох автобусів та автомобілів які були в заторі с. Кирнички Ізмаїльського району розміщено в дитячому садку с. Кринички - 50 чол., в школі с. Кринички – 20 чол., в школі с. Холмське - 90 чол.).

Як зазначається, ліквідовані затори поблизу с. Єреміївка та с. Роздільне Роздільнянського району вивільнено 20 автомобілів; поблизу с. Шевченкове та с. Червоний Яр Кілійського району вивільнено 5 автомобілів; поблизу с. Спаське Татарбунарського р-ну вивільнено 20 автомобілів; поблизу с. Розкішне Б-Дністровського р-ну вивільнено 30 автомобілів. між населеними пунктами Шевченкове та Мирне Кілійського району вивільнено 10 автомобілів.

До ліквідації заторів на території Одеської області залучено 321 од. тех. та 371 чол., з яких від ДСНС 24 од. тех. та 71 чол. о/с.

На решті території України заторів на автошляхах не виникло.

Людей, які отримали обмороження під час заторів, немає.

Для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території України залучено 1 тис. 429 од. тех. та 1 тис. 921 чол. з яких від Укравтодору залучено 1 тис. 320 од. техніки та 1 тис. 561 чол. Від ДСНС 109 од. тех. та 360 чол. о/с.

"Підрозділами ДСНС витягнуто з обочин та кюветів на дорогу 469 автомобілів (за добу 126), в яких перебувало 1 тис. 29 осіб (за добу 362)", - повідомили рятувальники.

Станом на 19 год. 7 січня знеструмлено 31 населений пункт у чотирьох областях, а саме: Одеській – 22 н.п., Херсонській – 1 н.п., Миколаївській – 7 н.п., Волинській – 1 н.п..

До відновлення енергопостачання залучено бригади обленерго.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-