Убивство у Кривому Озері: поліцейського залишили під вартою

Убивство у Кривому Озері: поліцейського залишили під вартою

Укрінформ
Головному підозрюваному в убивстві 32-річного мешканця Кривого Озера на Миколаївщині  продовжено термін перебування під вартою без права внесення застави до 12 лютого 2017 року.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив прес-секретар Центрального райсуду міста Миколаєва Володимир Діденко.

"Центральний райсуд міста Миколаєва 14 грудня продовжив термін перебування під вартою без права внесення застави підозрюваному у вбивстві 32-річного мешканця Кривого Озера Денису Ляхвацькому до 12 лютого 2017 року", - сказав Діденко.

28-річний Ляхвацький єдиний з чотирьох працівників поліції, кого обвинувачують у навмисному вбивстві 32-річного Олександра Цукермана. Йому оголошено підозру за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Як уже повідомляв Укрінформ, інцидент, що стався 24 серпня цього року у смт Криве Озеро, мав величезний суспільний резонанс. Під час затримання працівниками поліції загинув місцевий мешканець Олександр Цукерман. За підозрою у скоєнні злочину по гарячих слідах було затримано трьох працівників поліції. Двох з них - Олександра Причипойду та Миколу Хоменка випустили під заставу у 120 тисяч гривень кожного. 15 листопада з'явився четвертий підозрюваний, який раніше проходив свідком. Це Роман Богач. Йому також пред'явлено підозру за ст. 365 ч.2. До нього суд застосував запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з забороною залишати житло з 22 години вечора до 7 години ранку. І лише Ляхвацький досі перебуває у в'язниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-