У Харкові розслідують розбійний напад на патрульного поліцейського

У Харкові розслідують розбійний напад на патрульного поліцейського

Укрінформ
Кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій) з санкцією до 15 років в'язниці відкрито за фактом нападу на патрульного поліцейського в Немишлянському районі Харкова.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у відділі комунікацій поліцейського главку в Харківській області.

"Напередодні близько 09:00 в поліцію надійшла інформація від медиків-реаніматологів, що в міську клінічну лікарню в непритомному стані доставлений з вулиці Танкопія 24-річний чоловік. За попередніми даними, на потерпілого напали двоє невідомих та спричинили йому тілесні ушкодження", - розповіли у відділі.

Відзначається, що на відео з камери спостереження біля п'ятиповерхового будинку по вулиці Танкопія видно, що до людини підходять двоє чоловіків з предметом, схожим на пістолет, б'ють його, знімають куртку, і розходяться.

"Проводиться розслідування, з'ясовуються всі обставини", - додали у відділі.

В Управлінні патрульної поліції міста Харкова заявляють, що потерпілий - патрульний поліцейський: "Ознак, що напад пов'язаний з його професійною діяльністю, немає, він був у цивільному одязі, без зброї".

У зв'язку з зазначеним злочином розшукуються двоє високих чоловіків у віці 25-30 років, обидва - в куртках з болоньї, в одного був пістолет невстановленого зразка, в іншого - ніж.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-