АТО: левова частка ворожих обстрілів - у секторі

АТО: левова частка ворожих обстрілів - у секторі "М"

Карта
Укрінформ
Найбільше обстрілів бойовиків фіксують на Маріупольському напрямку.

Про це на брифінгу розповів речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

"Тривають бойові дії низької інтенсивності по всьому фронту. Зокрема, вчора окупанти стріляли у Станиці Луганській, в районах, прилеглих до Щастя, поблизу Кримського, на Бахмутській трасі та під Попасною. Найсильніші перестрілки відбулися в Лобачевому, що розташоване між Щастям і Слов’яносербськом. Це один із найпівденніших рубежів, який контролюється українськими військами в Луганській області", - повідомив він про ситуацію на Луганському напрямку.

За словами речника, всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 8 ворожих обстрілів, зокрема 1 – з важкого озброєння.

Лисенко зазначив, що на Донецькому напрямку - обстановка без змін.

"В авдіївській промзоні відбулася традиційна кількагодинна перестрілка між силами АТО і противником. Також низка ворожих обстрілів відбулася на світлодарській дузі та під Горлівкою. Один з них був мінометним. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 5 ворожих обстрілів, зокрема 1 – з важкого озброєння", - сказав він.

На Маріупольському напрямку бойові дії вчора почалися після 10 ранку і тривали до пізнього вечора. Левова частка ворожих обстрілів відбулася в Широкиному, сказав Лисенко.

"При цьому окупанти активно застосовували міномети та ствольну артилерію. Аналогічна обстановка в інших "гарячих точках" - Красногорівці, Новотроїцькому, Талаківці. На інших рубежах було тихо. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 18 ворожих обстрілів, зокрема 6 - з важкого озброєння", - зазначив речник Міноборони з питань АТО.

Карта ситуації в АТО від РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-