На житомирському полігоні ВДВ сталася пожежа. Прокуратура не виключає підпал

На житомирському полігоні ВДВ сталася пожежа. Прокуратура не виключає підпал

Укрінформ
Вранці 9 грудня на території 37 загальновійськового полігону ВДВ, що на Житомирщині, загорілося наметове містечко. Наразі за цим фактом розпочали досудове розслідування.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

"На 37 загальновійськовому полігоні ВДВ сьогодні (9 грудня – ред.) близько 05:00 загорілося наметове містечко. Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону було здійснено виїзд на місце пригоди для проведення першочергових слідчих дій. За даним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 412 КК України. Встановлюється причина пожежі та підраховуються завдані вогнем збитки, жертв немає", - поінформувала військова прокуратура.

Разом з тим на сайті військової прокуратури Центрального регіону України зазначають, що внаслідок пожежі згоріло чотири намети у наметовому військовому містечку. Під час пожежі ніхто із військовослужбовців не постраждав.

"На даний час перевіряються версії: умисне знищення військового майна військовослужбовцями шляхом підпалу, в тому числі, задля приховування вчинення іншого злочину; необережне поводження військовослужбовцями з вогнем, зокрема, під час організації опалення у нічний час; необережне поводження з бойовими припасами; порушення правил поводження з електроприладами, що спричинило займання", – уточнюють у військовій прокуратурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-