АТО: бойовики накрили з мінометів лінію Водяне – Широкине

АТО: бойовики накрили з мінометів лінію Водяне – Широкине

Карта
Укрінформ
Бойова активність окупантів на Маріупольському напрямку вчора була дещо меншою, ніж у попередні дні.

Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

"Однак район бойових дій і надалі залишається найширшим саме на цьому напрямку. Вдень, ще засвітла, бандформування відкривали вогонь з мінометів вздовж лінії фронту Водяне – Широкине, випустивши 40 мін. Водночас у Водяному ворог застосував озброєння на бронетехніці. Також у Красногорівці, Мар’їнці та Талаківці ворог провів по одній збройній провокації", - зазначив він.

На Луганському напрямку, бойовики активізувався близько дев’ятої години вечора та за півтори години тричі обстріляли українські позиції.

"Два мінометні обстріли відбулися на схід від Попасної, поблизу села Новоолександрівка. Третій обстріл із застосуванням зенітної установки стався недалеко від села Лобачеве, що на лівому березі Сіверського Донця", - повідомив Лисенко.

На Донецькому напрямку противник порушив режим припинення вогню двічі: "Одразу після опівночі бойовики провели мінометний обстріл у районі Донецького аеропорту, випустивши більше 10 мін. А вже після заходу сонця тиша була порушена  у Авдіївці – там майже півтори години бойовики обстрілювали позиції українських захисників зі стрілецької зброї та гранатометів різних систем.

"Наші військові відкривали вогонь у відповідь", - наголосив речник Міноборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-