На Харківщині прийнято бюджет-2017

На Харківщині прийнято бюджет-2017

Укрінформ
Головний фінансовий документ регіону - бюджет на 2017 рік - затверджено на сесії Харківської облради.

Бюджет, повідомляє кореспондент Укрінформу, прийнято в захищених статтях з урахуванням мінімальної зарплати бюджетників у 3200 гривень.

"На сьогодні бюджет приймається в захищених статтях, тобто, в ньому передбачені виплата заробітної плати бюджетникам, розрахунки за енергоносії і інші першочергові статті витрат. Документ складено з урахуванням мінімальної зарплати бюджетників у розмірі 3200 грн за єдиної тарифної ставки по першому розряду 1600 грн", - зазначив на сесії директор департаменту фінансів Харківської ОДА Сергій Овсянников.

За його словами, прийняття обласного бюджету в захищених статтях дасть можливість розпочати новий рік за новими соціальними стандартами.

 "Обсяг прибуткової частини бюджету сформовано в 8,8 млрд грн, цільові субвенції з державного бюджету становитимуть 7 млрд грн. На освіту плануються витрати в сумі 763,2 млн грн, на охорону здоров'я - 1 млрд 391,8 млн грн, соціальний захист і соцзабезпечення - 295 млн грн, культуру і мистецтво - 151,8 млн грн, фізкультуру і спорт - 100,2 млн грн, на здійснення держпрограм соціального захисту за рахунок субвенцій з державного бюджету - 5 млн 411 тис. грн", - додав Овсянников.

За його словами, після прийняття в другому читанні державного бюджету 2017 року впродовж двох тижнів буде проведена позачергова сесія Харківської облради, на якій внесуть необхідні зміни в облбюджет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-