Керівників міграційної служби Львівщини позбавили волі на 5 років

Керівників міграційної служби Львівщини позбавили волі на 5 років

Укрінформ
Колишніх посадовців Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області засуджено до 5 років позбавлення волі. 

Таке рішення виніс 5 грудня Галицький районний суд Львова, повідомили кореспондентові Укрінформу у прес-службі обласної прокуратури.

«Начальника Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області Олександра Погорецького та його першого заступника Ореста Барана суд визнав винними та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій, на строк 3 роки та конфіскацією майна», - зазначила речниця прокуратури Мар`яна Гайовська.

Як повідомлялось, у вересні 2014 року посадовців управління Державної міграційної служби України у Львівській області викрили під час отримання від підлеглого хабара в сумі 2 тис. доларів США та 4 тис. грн. За ці кошти йому обіцяли не створювати перешкод у його службовій діяльності.

Погорецький рішенням суду був відстронений від посади у березні 2015 року та звернувся до суду з позовом про поновлення на посаді влітку 2015 року. 13 червня 2016 року Львівський окружний адмінсуд ухвалив рішення про поновлення його на посаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-