Військові під Горлівкою очам не вірили, коли побачили Президента - Цеголко

Військові під Горлівкою очам не вірили, коли побачили Президента - Цеголко

Укрінформ
Президент Петро Порошенко проінспектував опорний пункт на передовій, за 1 км від Горлівки.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

"Президент проінспектував опорний пункт на передовій за 1 км від Горлівки. Добиралися сюди в режимі максимальної таємності. Хлопці не вірили своїм очам, коли побачили Верховного головнокомандувача та ще й з привітанням з Днем Збройних Сил", - зазначив Цеголко.

Як повідомляє прес-служба Президента, під Горлівкою він поспілкувався з військовослужбовцями, привітав їх із 25-ю річницею ЗСУ та вручив державні нагороди.

"Я дуже пишаюся, що за ці 2,5 роки ми створили такі збройні сили, які є найсильнішими в Європі. Я пишаюсь, разом з усім українським народом, такими Збройними Силами", - сказав Порошенко.

Він зазначив, що народ сьогодні довіряє українській армії так само, як і церкві. "За ці 2,5 роки ми пройшли дистанцію, коли добровольці трималися лише силою волонтерів, до армії, яка на сьогодні є гордістю держави: своїм бойовим духом, своєю вмотивованістю, своїм патріотизмом, своїм професіоналізмом", - заявив Президент.

Порошенко підкреслив, що на сьогоднішній зустрічі присутні й ті, хто надає медичну допомогу та рятує життя нашим військовим, витягує з поля бою поранених, доправляє медикаменти і робить таку необхідну роботу, якої потребує наша армія.

"Я тут, щоб привітати вас із Днем волонтера, подякувати за ту велику роботу, яку ви робите. І зробити те, що держава має зробити - нагородити державними нагородами і бійців Збройних Сил України, і наших волонтерів", - сказав Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-