Через снігопад у центрі Харкова заборонили паркування

Через снігопад у центрі Харкова заборонили паркування

Укрінформ
Паркування автотранспорту в центрі Харкова обмежили, щоб спецтехніка могла прибрати сніг, який випав напередодні.

Про це повідомив на оперативній нараді у міськраді перший віце-мер Харкова Ігор Терехов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Відбулася жорстка розмова з керівництвом поліції з приводу того, що машини паркуються у невизначених місцях і не дають нашій снігоприбиральній техніці розчистити дороги. Ми також запропонували задіяти евакуатор. У поліції пообіцяли сприяння, і за ніч питання вирішили: паркування в центрі міста обмежено", - розповів Терехов.

За його словами, на вулицях міста працюють 225 одиниць техніки і 1620 двірників.

"Забезпечені проїзд центральними магістралями і внутрішньоквартальними дорогами і чітке вивезення сміття. Працює міський електротранспорт", - додав Терехов.

За його словами, протягом дня прибиратимуть сніг у приватному секторі.

Як розповіла кореспондентові Укрінформу черговий синоптик Харківського гідрометцентру Людмила Латиш, снігопад прийшов у регіон з північно-західним  "пірнаючим" циклоном у ніч з 2 на 3 грудня. Удень 4 грудня опади припиняться, на ніч похолоднішає до мінус 10-15 градусів Цельсія, на 5 грудня очікується морозна погода - мінус 6-11 градусів.

У ніч на 3 грудня, повідомляв раніше Укрінформ, Харківщину засипало снігом завтовшки 35 см. На дорогах області працюють 280 одиниць техніки облавтодору і понад сто одиниць техніки підприємств районів. За добу шляховики використали 1700 кубометрів піщано-соляної суміші і 82 тонни солі.

 Підприємства "Харківобленерго", "Харківські тепломережі", "Харківводоканал" приведені в стан підвищеної готовності для ліквідації можливих аварій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-