У поліції розкрили подробиці смертельного ДТП з автобусом, що віз дітей

У поліції розкрили подробиці смертельного ДТП з автобусом, що віз дітей

Укрінформ
За фактом ДТП на Дніпропетровщині, де 3 грудня перекинувся автобус, який перевозив дітей, і внаслідок чого одна людина загинула, відкрито кримінальне провадження.

Про це розповіла у неділю в ефірі телеканалу 112 речник Головного управління Нацполіції Дніпропетровської області Ганна Старчевська.

"Вчора було госпіталізовано 21 пасажира автобуса, 2 з них дорослі, у них травми середнього ступеня тяжкості, решта потерпілих - діти - у них черепно-мозкові травми, струси головного мозку. Всього в автобусі знаходився 41 пасажир. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України", - розповіла Старчевська.

Вона також нагадала, що водій автобусу, 1959 року народження, мешканець Кропивницького, рухався в напрямку Дніпропетровська і виїхав за межі проїжджої частини, оскільки, за його даними, автобус "підрізала" автівка. В результаті цього автобус скоїв наїзд на припаркований автомобіль та пішохода - жінку, 1974 р.н., мешканку м. Дніпра, яка від отриманих травм померла на місці.

Старчевська уточнила, що водій автобуса, за результатами проведеної експертизи, був абсолютно тверезим. 

За даними з Управління ДСНС в області, ДТП сталася на слизькій трасі. В неї потрапили діти - учасники творчого колективу з міста Кропивницького. За даними рятувальників, в автобусі було понад 30 дітей. Усіх їх відвезли до лікарні на обстеження, після цього поселять до місцевого готелю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-