Неподалік Дніпра перекинувся автобус із дітьми, є жертви

Неподалік Дніпра перекинувся автобус із дітьми, є жертви

Укрінформ
Неподалік від міста Дніпро на Криворізькій трасі у суботу перекинувся автобус, який перевозив дітей, унаслідок чого одна людина загинула.

Цю інформацію підтвердила речниця головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Ганна Старчевська, повідомляє Радіо Свобода

"Перекинувся автобус з 49 пасажирами, 23 з них – діти. Пасажири – з Кіровоградської області, вони були на Дніпропетровщині з концертом. За попередніми даними, загинула жінка", - зазначається у повідомленні.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуються, зазначила Старчевська.

За даними з ДСНС в області, аварія сталася на слизькій трасі. В неї потрапили діти - учасники творчого колективу з міста Кропивницького. За даними рятувальників, в автобусі було понад 30 дітей. Усіх їх відвезли до лікарні на обстеження, після цього поселять до місцевого готелю.

На місці автопригоди рятувальники намагаються підняти автобус за допомогою крана.

Загалом, за даними обласного управління ДСНС, за день на Дніпропетровщині сталося 30 дорожньо-транспортних пригод. Синоптики зафіксували погіршення погодних умов, ожеледицю, налипання мокрого снігу, в області оголошено штормове попередження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-