ДТП із п'ятьма загиблими на Дніпропетровщині: поліція повідомила деталі

ДТП із п'ятьма загиблими на Дніпропетровщині: поліція повідомила деталі

Фото
Укрінформ
Слідчі встановили, що ДТП на Дніпропетровщині, в якій загинули п'ятеро людей, спричинив «КамАЗ» з причепом.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Дніпропетровській області. 

«Як встановили слідчі близько 20.30 з боку села Зоря в бік Чумаків рухався автомобіль «КамАЗ» з причепом. Під час руху від нього відчепився причеп, завантажений кукурудзою, який виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем Mersedes Benz 312, що рухався у зустрічному напрямку», - йдеться у повідомленні. 

У поліції зазначили, що аварія сталася близько 20.30 між селами Зоря та Чумаки Дніпровського району.

"Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди п’ятеро людей, пасажирів мікроавтобусу Mersedes Benz 312, жителі Петриківського та Магдалинівського району 1992, 1994, 1983, 1985 та невстановлена жінка віком 35 років загинули на місці. Водій Mersedes Benz 312 та шестеро пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня та були госпіталізовані до лікарень Дніпра", - додали у НПУ.

У рамках розслідування данного кримінального провадження, передбаченого ч.3 ст.286 КК України, з метою встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди призначені всі необхідні експертизи. Триває слідство.

Як повідомляв Укрінформ, близько 21 години на «101» надійшло повідомлення від чоловіка про резонансне ДТП в Дніпровському районі. Як повідомив громадянин, відбулось зіткнення маршрутного мікроавтобуса з вантажівкою. За попередньою інформацією в маршрутці загинуло 5 людей та 7 постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-