Внаслідок пожежі в Одесі загинули 5 мешканців багатоповерхівки, ще двоє - у реанімації

Внаслідок пожежі в Одесі загинули 5 мешканців багатоповерхівки, ще двоє - у реанімації

Укрінформ
Внаслідок пожежі у квартирі загинули п'ятеро мешканців багатоповерхівки на Дніпропетровській дорозі. Ще двох потерпілих рятують лікарі в реанімаційному відділенні обласної лікарні.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в Одеському главку Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Пожежа сталася на п'ятому поверху багатоповерхівки, двоє з семи членів родини, що мешкали в квартирі, загинули до прибуття пожежників та бригад "швидкої допомоги". Смерть ще трьох настала в кареті "швидкої допомоги". У реанімації лікарі борються за життя батька родини та дитини", - зазначили в главку ДСНС.

У прес-службі облуправління ДСНС додали: "Повідомлення про пожежу в 11-поверховому житловому будинку на Дніпропетровській дорозі надійшло на лінію "101" о 17 год. 12 хв. Пожежно-рятувальні підрозділи прибули на місце пожежі через 7 хв. і встановили, що горить квартира на 5-му поверсі. Винесли з неї всіх мешканців: двох батьків і п'ятьох дітей. На жаль, мати й одна дитина загинули під час пожежі. Ще троє членів родини загинули дорогою до лікарні. Пожежу було оперативно локалізовано й ліквідовано ", - зазначили в прес-службі ДСНС.

За попередніми даними, сім'я отруїлася продуктами горіння.

Причина пожежі встановлюється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-