В Одесі перекрили канал постачання наркотиків із Києва

В Одесі перекрили канал постачання наркотиків із Києва

Фото
Укрінформ
Працівники оперативно-пошукового відділу Одеської області Управління з обслуговування Одеської, Миколаївської та Херсонської областей ДПН НПУ викрили наркопритон та перекрили канал постачання наркотичних засобів і психотропних речовин до Одеської області зі столиці держави.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

"Так, поліцейські встановили особу чоловіка, причетного до збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин. В ході проведення за місцем його мешкання санкціонованого обшуку було виявлено та вилучено пристрій для виготовлення метамфетаміну, 20 мл готового наркотика, два медичних шприци ємкістю 20 мл, один шприц ємкістю 5 мл, два шприци ємкістю 1 мл з залишками метамфетаміну, а також два пакунки з марихуаною загальною вагою близько 1 кілограма ", - йдеться у повідомленні.

Вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУНП в Одеській області.

Крім цього, під час проведення обшуку за вказаною адресою перебувала стороння жінка, яка, з дозволу господаря помешкання, вживала психотропну речовину. Також встановлено, що напередодні обшуку господар помешкання збув їй 5 грамів марихуани.

На теперішній час відносно господаря зазначеного помешкання відкрито кримінальне провадження за ст.ст. ч.2 309, ч.1 313, ч.1 315 та ч.1 317 (незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів; викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів; схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів; організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), а відносно жінки, яка придбала у нього наркотичні засоби та вживала їх за місцем його мешкання, - за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

У ході проведення оперативних заходів працівники поліції також затримали в одному з поштових відділень особу, яка отримала з м. Києва два пакунки з психотропними речовинами загальною вагою 12 г та 1 пакунок з амфетаміном.

Досудові розслідування тривають. Після їх завершення порушники закону будуть притягнуті до відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-