Обстріл авто лідера

Обстріл авто лідера "Азова" під Харковом розслідують як хуліганство

Укрінформ
Кримінальне провадження згідно зі статтею "Хуліганство" відкрито за фактом обстрілу автомобіля Mitsubishi на автодорозі Харків-Красноград-Перещепине.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний фахівець відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"Повідомлення про стрільбу надійшло до чергової частини Нововодолазького відділення поліції напередодні о 17-35. Встановлено, що НП сталася на автодорозі Харків-Красноград-Перещепине біля села Павлівка, де невідомий обстріляв автомобіль Mitsubishi L200", яким керував 30-річний заявник", - зазначила Алексєєва.

За її словами, постраждалих немає.

"Під час опитування заявника встановлено, що невідомий на автомобілі "ВАЗ 2106-2103" темного кольору підрізав його автомобіль. Після цього він почув постріли з автоматичної зброї. Коли заявник зупинився, побачив сліди від куль на своїй машині", - додала Алексєєва.

Розслідування здійснюється за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як стало відомо, за кермом іномарки був лідер цивільного корпусу "Азов", радник голови Харківської ОДА з питань територіальної оборони Олег Ширяєв.

Фото: newsroom.kh.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-