У Слов’янській комісії сейф з виборчою документацією розпилили «болгаркою»

У Слов’янській комісії сейф з виборчою документацією розпилили «болгаркою»

Укрінформ
У Слов’янській районній комісії на Донеччині розкрили сейф з виборчою документацією за допомогою болгарки для перевірки цілісності документації.

Про це повідомили в Донецькій обласній організації «Комітет виборців України» з посиланням на своїх спостерігачів, які здійснюють спостереження в рамках кампанії Громадянської мережі ОПОРА.

«У Слов’янській районній виборчій комісії відкрили сейф голови за допомогою болгарки, аби перевірити наявність та цілісність документації», - сказано в повідомленні.

Відзначено, що сьогодні на 13.00 було призначене засідання Слов’янської районної виборчої комісії з метою проведення жеребкування для визначення складу дільничних виборчих комісій, але кворум не зібрався. Проте, до приміщення комісії прийшло кілька десятків кандидатів на посаду голови та депутатів Миколаївської міської громади й представників місцевих ЗМІ, які сумніваються у цілісності виборчої документації, що має зберігатися в сейфі. Новопризначений голова комісії Роман Зенов запропонував відкрити сейф за допомогою болгарки. Сейф, який складається з двох металевих ящиків, був розрізаний, а Зенов у присутності всіх суб’єктів виборчого процесу склав акт з описом наявних документів. В одному з ящиків-сейфів знайшли вже сформовані списки усіх дільничних комісій. Зенов планує звертатися до поліції та ЦВК з цього приводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-