АТО: бойовики насідають в районі Мар’їнки та на приморських рубежах

АТО: бойовики насідають в районі Мар’їнки та на приморських рубежах

Карта
Укрінформ
За минулу добу на Маріупольському напрямку зафіксовано 22 ворожих обстріли позицій українських військових, зокрема 4 – з важкого озброєння.

Як повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, обстановка у секторі "М" залишається незмінною. Противник активно стріляє в Мар’їнському районі та на приморських рубежах.

"Найпотужніші мінометні обстріли з боку бойовиків відбулися в Красногорівці, а з бронетехніки – в Широкиному. Майже всі збройні провокації відбулися у другій половині дня, їхня левова частка – після заходу сонця", - зазначив він.

На Луганському напрямку основні бойові дії вчора розгорнулися в Кримському, де окупанти організували низку мінометних обстрілів. По наших позиціях випущено 34 міни. На інших рубежах противник важке озброєння не застосовував: "Також ворог один раз порушив режим тиші в Станиці Луганській та кілька разів – у Попаснянському районі".

Загалом за минулу добу на цьому напрямку відбулося 11 ворожих обстрілів, зокрема 4 – з важкого озброєння.

На Донецькому напрямку, як і днем раніше, бойові дії велися в Луганському та Авдіївці.

"Обстрілів традиційно небагато, проте вони тривалі і потужні. Окрім легкого озброєння, противник застосовує бронетехніку та міномети. По наших позиціях випущено 56 мін. Українські війська ведуть вогонь у відповідь", - повідомив Мотузяник, додавши, що всього за минулу добу тут зафіксовано 5 ворожих обстрілів, зокрема 3 – з важкого озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-