Казаков через суд повернувся в крісло сєверодонецького мера

Казаков через суд повернувся в крісло сєверодонецького мера

Укрінформ
Сєверодонецький міський суд сьогодні поновив на посаді міського голови Сєверодонецька Валентина Казакова.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив адвокат Казакова Ігор Слєсарєв.

«Визнати протиправним та скасувати рішення Сєверодонецької міської ради Луганської області від 13 жовтня 2016 року №763 «Про дострокове припинення повноважень міського голови Казакова В.В.». Поновити Казакова Валентина Васильовича на посаді Сєверодонецького міського голови з 13 жовтня 2016 року. Допустити негайне виконання постанови суду в частині поновлення Казакова Валентина Васильовича на посаді Сєверодонецького міського голови», - говориться в Постанові суду за підписом судді Д.Б.Бароніна.

Як пояснив Слєсарєв, Казаков уже зараз може повертатись до свого кабінету і відміняти всі рішення, які були ухвалені т.зв. т.в.о. міського голови Ігорем Бутковим, хоча саму постанову останній може оскаржити в апеляційній інстанції протягом десяти наступних днів.

Як уже повідомлялось, Казаков вдруге в цьому році був відсторонений від посади 13 жовтня 2016 року після того, як подав до Верховної Ради заяву з проханням розпустити діючу Сєверодонецьку міську раду і призначити нові вибори. Комітет ВР із питань місцевого самоврядування ухвалив запропонувати Раді призначити такі вибори на 26 лютого 2017 року. В сесійному залі питання ще не розглядалось.

Вперше Казаков був відсторонений 16 лютого 2016 року, але поновився на посаді за рішенням  суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-