На Тернопільщині з'ясовують, хто підкинув їм львівське сміття

На Тернопільщині з'ясовують, хто підкинув їм львівське сміття

Фото
Укрінформ
Поліція Тернопільщини розшукує невідомих, які без дозволу висипали поблизу Малашівського сміттєзвалища понад 100 куб м сміття, ймовірно, завезеного з Львівської області.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області

"Інформація про те, що вантажний автомобіль на львівських номерах привіз та викинув на території Тернопільської області сміття, надійшла до Зборівського відділення поліції 22 листопада. На місце події виїжджала екологічна інспекція Тернопільської області та слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції. При перевірці вони встановили, що поблизу Малашівського сміттєзвалища, а саме за півтора кілометра до нього, лежить приблизно 113 метрів кубічних сміття", - йдеться у повідомленні.

Під час перевірки побутових відходів виявили чеки з АЗС та магазинів, а також інші документи, які видавалися на території Львівської області.

За висновком екологічної інспекції, сміття займало приблизно 0,013 га земельної площі. Суму збитків оцінили в 554 гривні.

Кримінального провадження порушувати не стали, пояснили в поліції, бо сміття не несло жодної загрози людям та довкіллю. В діях невідомих осіб слідчі вбачають лише ознаки адміністративного правопорушення.

Правоохоронці розшукують зловмисників та опрацьовують відео з камер спостережень. Також на Львівській трасі посилено пост контролю за автодорогою, щоб уникнути подібних незаконних завезень сміття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-