На пивзаводі знову шукають бомбу - тепер у Миколаєві

На пивзаводі знову шукають бомбу - тепер у Миколаєві

Укрінформ
У Миколаєві на пивзаводі «Янтар», який належить компанії «Сан ІнБев Україна», знову шукають вибухівку. Зловмисники вимагають 30 тисяч доларів або погрожують вибухом.

Про це повідомив відділ комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області 

«28 листопада 2016 року на електронну пошту ГУ ДСНС в Миколаївській області надійшло анонімне повідомлення про те, що пивзавод «Янтар», який розташований у Корабельному районі Миколаєва, заміновано. Автор листа висунув свою вимогу – 30 тисяч доларів, в іншому випадку – на підприємстві 29 листопада станеться вибух», - йдеться у повідомленні.

На місце події терміново прибули співробітники Корабельного відділу поліції ГУ НП в Миколаївській області, вибухотехніки, кінологи та патрульні поліцейські. Правоохоронці евакуювали працівників підприємства та обстежують будівлі й прилеглу територію пивзаводу.

Повідомлення внесено до журналу Єдиного обліку, вирішується питання про кваліфікацію вказаної події, встановлюється особа, яка повідомила про замінування.

Варто зазначити, що у березні, квітні та липні цього року невідомі вже «мінували» «Янтар», щоправда, тоді вимагали 300 тисяч гривень.

Жодного разу нічого підозрілого не знайшли. Як, власне, не знайшли і того, хто надсилає анонімні електронні листи з погрозами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-