У Києві та Немирові шукають бомби на алкогольних заводах

У Києві та Немирові шукають бомби на алкогольних заводах

Укрінформ
Столичні правоохоронці перевіряють інформацію щодо замінування пивзаводу на Оболоні.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва. 

"До чергової частини Оболонського управління поліції надійшла інформація: на вулиці Богатирська замінований пивний завод. Зловмисник вимагає викуп у власника, аби вибухівка не спрацювала. Лист надійшов на електронну адресу ДСНС", - йдеться у повідомленні.

Проводиться перевірка будівлі і прилеглої території, а також оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, яка повідомила про замінування.

Водночас у місті Немирові на Віннчині повідомили про замінування спиртзаводу, про що поінформував відділ комунікації поліції Вінницької області. 

«Сьогодні о 8.55 до чергової частини Головного управління поліції у Вінницькій області надійшла інформація про замінування спиртзаводу у м. Немирові. Невідомий повідомив до УДСНС, що на території підприємства знаходиться саморобний вибуховий пристрій», - йдеться у повідомленні.

На місце події виїхали усі служби оперативного реагування поліції, рятувальники. Евакуйовані 18 працівників; працює слідчо-оперативна група поліції.

Приміщення обстежать фахівці вибухотехнічного відділу поліції та кінолог зі службовим собакою на предмет виявлення вибухових чи інших небезпечних предметів.

До території заводу обмежено доступ людей та транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-