На Одещині спіймали торговця героїном

На Одещині спіймали торговця героїном

Фото
Укрінформ
Співробітники оперативно-пошукового відділу  Департаменту протидії наркозлочинності НПУ та Слідчого  управління ГУНП в Одеській області викрили 37-річного мешканця Чорноморська, який розповсюджував «важкі» та синтетичні наркотичні засоби.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку поліції. 

"Отримавши оперативну інформацію, що один із жителів Чорноморська займається розповсюдженням наркотиків, співробітники Департаменту протидії наркозлочинності організували санкціонований обшук за місцем його проживання. У квартирі правоохоронці виявили 7 згортків з фольги, в яких знаходились понад 500 розфасованих - готових для споживання доз порошкоподібної речовини сірого кольору, загальною вагою близько 110 грамів та електроні ваги з залишками наркотичної речовини. Також у чоловіка було виявлено та вилучено пістолет травматичної дії без дозвільних документів, мисливську рушницю, набої та грошові кошти", - зазначили в поліції.

Наркотичний засіб вилучили й передали на дослідження до Одеського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, фахівці якого встановили, що вилучена речовина є особливо небезпечним наркотиком - героїном.

Наркоторговця повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. З ст. 309 (незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України і поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідство встановлює коло інших осіб, які можуть бути причетні до торгівлі "важкими" наркотиками. Розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-