Моряки-прикордонники України та Румунії провели спільні навчання

Моряки-прикордонники України та Румунії провели спільні навчання

Фото, відео
Укрінформ
Спільні навчання моряків прикордонних відомств України та Румунії відбулися на базі Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони Держприкордонслужби України.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Моряки-прикордонники Державної прикордонної служби України та Берегової охорони Прикордонної поліції Румунії протягом тижня прослухали навчальний курс "Техніка індивідуального виживання", а також здійснили практичні навчання на базі морського прикордонного навчального закладу, в тому числі на судні-тренажері "Новий Донбас" навчального центру ПрАТ "Українське Дунайське пароплавство", - зазначили прикордонники.

Зокрема, проведено практичні заняття з боротьби за живучість надводного корабля (судна), порятунку людського життя на воді та відпрацювання питань надання первинної медичної допомоги.

Кожен з військовслужбовців набув навички боротьби з пожежею на судні, навчився використовувати як індивідуальні, так і колективні засоби рятування на воді. Також відпрацювали спуск на воду рятувальних шлюпок і плотів, запуск їх двигунів, стрибки у воду з рятувальними засобами.

У наступному році згідно з Планом співпраці між прикордонними відомствами на 2017 рік заплановано проведення двох курсів, які пройдуть на базі українського і румунського прикордонних навчальних закладів.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-