На Харківщині реалізують 14 проектів за підтримки ЄІБ

На Харківщині реалізують 14 проектів за підтримки ЄІБ

Укрінформ
В рамках спільного з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) проекту "Надзвичайна кредитна програма для відновлення України" в Харківській області стартує реалізація 14 проектів соціального спрямування.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко під час форуму місцевого самоврядування "Секторальні реформи в призмі децентралізації", який сьогодні відбувся у Харкові.

"Наразі місцевими органами влади Харківської області готується індивідуальна тендерна документація, необхідна для реалізації проектів на загальну суму понад 189 млн гривень. Проекти направлені на відновлення та капітальний ремонт закладів охорони здоров’я в місті Харків, що дасть можливість підвищити якість медичних послуг та надати їх більшій кількості пацієнтів", - зазначив Зубко.

Фінансова угода між Україною та ЄІБ (Проект "Надзвичайна кредитна програма для відновлення України") передбачає залучення кредитних ресурсів у розмірі 200 млн євро на вирішення потреб внутрішньо переміщених осіб. Проект реалізовується в п’яти областях України: Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Харківській та Запорізькій. Раніше уряд затвердив перелік з 69 проектів загальною вартістю 628 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-