Захоплення будівлі в Бердянську: прокуратура з'ясовує, чи причетні свої

Захоплення будівлі в Бердянську: прокуратура з'ясовує, чи причетні свої

Укрінформ
Прокуратура  Запорізької області відкрила кримінальне провадження у зв'язку з появою у ЗМІ  інформації про причетність співробітників прокуратури до захоплення будівлі у центрі курортного  Бердянська. 

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в прес-службі прокуратури Запорізької області.

«23 листопада дані про здійснення кримінального правопорушення, передбаченого  ч.2 ст.364 КК України - «Зловживання владою або службовим станом, що спричинило тяжкі наслідки» внесені прокуратурою Запорізької області в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Основою для відкриття кримінального провадження  стало повідомлення ЗМІ  про можливу причетність  співробітників органів прокуратури  Запорізької області до незаконного заволодіння  будівлею, роташовааної у центрі міста Бердянськ», - уточнили у відомстві.

Про яку саме будівлю йде мова, і хто із співробітників органів Запорізької прокуратури, імовірно, мав до неї відношення, прес-служба прокуратури регіону не уточнює.

Раніше низка ЗМІ Бердянська писали про можливу причетність представників прокуратури до заволодіння будівлею, яку до переїзду у нове приміщення займала Бердянська міськрайпрокуратура.  

Фото: Depo.Запоріжжя

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-