Укрзалізниця запустила швидкісний нічний поїзд між Києвом та Маріуполем

Укрзалізниця запустила швидкісний нічний поїзд між Києвом та Маріуполем

Укрінформ
Реконструкція дільниці Запоріжжя – Комиш-Зоря – Волноваха дала змогу запустити ще один поїзд між Києвом та Маріуполем.

Про це повідомив голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун, інформує прес-служба транспортного відомства.

«Запуск ще одного поїзда між столицею та Маріуполем став можливим завдяки реконструкції дільниці Запоріжжя - Комиш-Зоря - Волноваха, яку залізничники провели в цьому році. Це соціально важливий напрямок, і, призначаючи цей поїзд, ми пропонуємо пасажирам ще один, додатковий, варіант зручно дістатися з Маріуполя до Києва, адже поїзд робитиме лише кілька зупинок і матиме зручний час відправлення і прибуття до столиці», - зазначив керівник відомства.

Поїзд № 184/183 Київ - Маріуполь категорії «нічний швидкий» курсуватиме з 22 грудня по парних числах через день, відправлення з Києва о 18:53 та прибуття в Маріуполь наступного дня о 12:20. У зворотному напрямку з Маріуполя поїзд курсуватиме з 23 грудня через день по непарних числах, відправлення о 17:46 та прибуття на станцію Київ - Пасажирський наступного дня о 12:08.

Поїзд робитиме зупинки в Запоріжжі та Дніпрі. У складі поїзда 15 вагонів: плацкартні, купейні та СВ.

Квитки на цей поїзд уже найближчим часом будуть доступні на офіційному онлайн-сервісі  Укрзалізниці з продажу та бронювання квитків booking.uz.gov.ua, а також у залізничних касах.

Окрім поїзда № 184/183, на цьому напрямку також курсує поїзд № 84.

Рух реконструйованою цьогоріч дільницею Комиш-Зоря - Волноваха на напрямку Запоріжжя - Маріуполь залізничники відкрили на початку листопада. Завдяки реконструкції дільниці її пропускна здатність збільшилася до 23 пар вантажних і 4 пасажирських поїздів за добу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-