Біля одеської ковзанки зчинилася бійка зі стріляниною

Біля одеської ковзанки зчинилася бійка зі стріляниною

Укрінформ
Співробітникам Суворовського відділу поліції та батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області довелось у вівторок, 22 листопада, втрутитися у майновий конфлікт двох підприємців, щоб не допустити порушень громадського порядку.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку поліції.

"О 12 год. 50 хв. на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на проспекті Добровольського між групами невідомих осіб виник конфлікт біля льодового катка "Умка". На місце події прибули співробітники Суворовського відділу поліції та батальйону поліції особливого призначення, які з'ясували, що конфлікт стався між групами молодиків, які прийшли на підтримку інтересів двох підприємців, котрі не змогли інакше поділити майно. Виникла масова бійка, кілька осіб навіть почали стріляти", - зазначили в поліції.

Завдяки рішучим діям співробітників поліції конфлікт було припинено, а п’ятьох його  учасників, двоє з яких розпочали стрілянину, довелось затримати.

Усіх затриманих припроваджено до Суворовського відділу поліції для подальшого встановлення їх особистостей та притягнення до кримінальної відповідальності.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

У відділі комунікацій уточнили, що конфлікт стався між працівниками катка і групою осіб, які назвалися представниками власника холодильного обладнання, через неурегульовані права власності на морозильні установки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-