У Рубіжному на Луганщині схрон бойовиків

У Рубіжному на Луганщині схрон бойовиків "охороняв" мертвий собака

Укрінформ
У Рубіжному на Луганщині в підвалі недобудованої лікарні знайдено схованку з боєприпасами та вибухівкою, облаштовану бойовиками "ЛНР". "Охороняти" схрон бандити залишили вбитого ними собаку.
Інформацію про це керівник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай виклала на своїй сторінці у Фейсбук у вигляді відеосюжету, а також підтвердила кореспондентові Укрінформу.
«Такі люди, як ті, що робили цю закладку, часто так і діють, сподіваючись, що вигляд мертвої тварини віджене випадкових непідготовлених «шукачів». А для фахівців це вірна ознака, що тут приховане щось серйозне», - пояснила Тетяна Погукай.
Правоохоронці вилучили зі схованки гранатомети РПГ-7, РПГ-26, гранати, цинки з набоями різного калібру, заряди до підствольних гранатометів та тротил.
Схрон, на думку фахівців, був закладений бойовиками ще влітку 2014 року, напередодні визволення Рубіжного батальйоном «Луганськ-1». 
Все вилучене направлено на експертизу. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-