Невідомі в камуфляжі влаштували погром на Одеській митниці: 20 затриманих

Невідомі в камуфляжі влаштували погром на Одеській митниці: 20 затриманих

Укрінформ
Співробітники Малиновського відділу поліції Одеси припинили у вівторок погром на Одеській митниці і затримали причетних до нього 20 осіб, одягнених у камуфляжну форму.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку поліції.

"Приблизно о 10 год. 40 хв. група людей в кількості 20 осіб, одягнених у камуфляжну форму, увірвалася в приміщення адміністративної будівлі Одеської митниці за адресою: м. Одеса, вул. Гайдара, 21 а. При цьому невстановлені особи, завдавши тілесних ушкоджень охоронцю, проникли на другий поверх будівлі, де розгромили один з кабінетів", - зазначили в поліції.

На місце події негайно прибули співробітники ГУНП в Одеській області й перешкодили розвитку конфлікту та порушень громадської безпеки.

Усіх зловмисників доставлено до Малиновського відділу поліції. Наразі встановлюються особи правопорушників та обставини події.

"Поки що надати коментар з приводу причин та обставин події ми не готові", - повідомили кореспонденту Укрінформу у відділі комунікацій главку поліції.

Як повідомлялося, 17 листопада голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров призначив Олексія Василенка виконувачем обов'язків керівника Одеської митниці ДФСУ. Насіров додав, що у січні 2017 року буде оголошено відкритий конкурс на заміщення вакантної посади керівника Одеської митниці.

В.о. керівника Одеської митниці Василенко працює в системі ДФСУ з 1994 року. Розпочав службу інспектором митного поста "Азовсталь" Маріупольської митниці, пізніше очолив митницю у Вінниці, а в 2014 - в Черкасах. Останнім часом обіймав керівні посади в центральному апараті ДФСУ.

Керівник Одеської митниці Юлія Марушевська та її заступник Семен Кривонос подали заяви про звільнення з посад 14 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-