Хабарник із Львівської міськради оскаржує рішення суду

Хабарник із Львівської міськради оскаржує рішення суду

Укрінформ
Начальник житлово-комунального управління Львівської міськради Юрій Голець, затриманий під час отримання хабара, подав апеляційну скаргу на рішення суду щодо обрання йому запобіжного заходу.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі обласного управління СБУ.

«Начальник управління ЖКГ Львівської міськради Юрій Голець, якого 17 листопада затримали на хабарі у 80 тис. грн, подав апеляційну скаргу. Затриманий перебуває під вартою в ізоляторі тимчасового тримання, хоч Шевченківський суд Львова визначив для нього можливість внесення застави у розмірі 2 мільйонів гривень», - зазначила речниця управління Мирослава Клячківська.

Як повідомлялося, Голець був затриманий 17 листопада при отриманні неправомірної вигоди у сумі 80 тисяч гривень. За словами військового прокурора Західного регіону, такі «відкати» посадовець брав регулярно від комерційних фірм за укладення договорів на капітальний ремонт будівель та благоустрій Львова.

19 листопада Шевченківський суд Львова обрав запобіжний захід для Гольця - утримування під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 2 мільйонів гривень.

Голець також є підозрюваним у справі про трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі, де у травні під час гасіння пожежі стався зсув сміття, під який потрапили і загинули троє пожежників. Однак 1 листопада суд відпустив його під особисті гарантії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-