На Закарпатті вилучили фальсифікованого алкоголю на півмільйона гривень

На Закарпатті вилучили фальсифікованого алкоголю на півмільйона гривень

Фото
Укрінформ
На Закарпатті правоохоронці вилучили партію контрафактної горілки з підробленими марками акцизного податку на суму понад 500 тисяч гривень.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

"Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Закарпатській області ДЗЕ Нацполіції з'ясували, що 32-річний львів'янин буде перевозити партію фальсифікованого алкоголю. Поліцейські також встановили і його маршрут. В автомобілі львів'янина правоохоронці вилучили 8 тисяч пляшок горілки української торговельної марки з підробленими марками акцизного податку України. Вартість вилученої алкогольної продукції становить понад 500 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці встановлюють осіб, причетних до виготовлення фальсифікату, а також канали збуту продукції та постачання підроблених марок акцизного податку.

Фото: Нацполіції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-