На Волині цигаркових контрабандистів затримували зі стрільбою

На Волині цигаркових контрабандистів затримували зі стрільбою

Фото, відео
Укрінформ
В рамках реалізації оперативної інформації про спробу однієї із злочинних груп незаконно перемістити сигарети через державний кордон прикордонники Луцького загону затримали 7 осіб, які через Західний Буг намагались човном переправити цигарки за кордон.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"На ділянці відділу «Рівне» прикордонний наряд влаштував засідку. Близько 21 години було помічено скрите пересування групи осіб з пакунками та човном, які перетнули контрольно-слідову смугу та продовжили рух в бік держкордону. Прикордонники діяли рішуче, аби в умовах обмеженої видимості затримати всю групу. Один з правопорушників під час затримання попри попередження голосом про вимогу залишатись на місці та не рухатися, почав до втечі. Для затримання порушника прикордонний наряд застосував пристрій для відстрілу гумовими кулями, в результаті чого втікач отримав поверхове пошкодження лівої ноги", - йдеться у повідомленні.

Затриманими виявилися місцеві мешканці села Рівне Любомльського району Волині. Відносно них складено адміністративні документи про порушення прикордонного режиму, спробу незаконного перетинання державного кордону та злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду. Міру покарання вирішить районний суд, а 8 тисяч пачок сигарет буде передано фіскальним органам.

В прикордонному відомстві також повідомили, що на ділянці цього ж відділу одночасно дві групи на різних напрямках намагались перемістити до Республіки Польща 13,5 тис. пачок сигарет з використанням надувних човнів. Польськими та українськими прикордонниками було затримано 3-х громадян Польщі та 10 громадян України.

Фото: Держприкордонслужба

Відео: Держкприкордонслужба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-