На кордоні з Росією затримали Range Rover, якого шукав Інтерпол

На кордоні з Росією затримали Range Rover, якого шукав Інтерпол

Фото, відео
Укрінформ
Вранці у п’ятницю в Глухівському районі прикордонники Сумського загону запобігли спробі незаконного переміщення через кордон з Росії дорогого автомобіля. Автівку намагались доправити в Україну в обхід пунктів пропуску.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

«За кількасот метрів від кордону на напрямку між російським населеним пунктом Слободка-Івановка та українським Вовківка прикордонний наряд виявив автомобіль Range Rover російської реєстрації. Ним порушник намагався за будь-яку ціну потрапити в Україну, обравши для цього навіть складну місцевість. Не змігши подолати перешкоди та розуміючи, що його наміри викриті, водій транспортного засобу втік», - йдеться у повідомленні.

Під час перевірки прикордонники з'ясували, що цей автомобіль є у базі даних Інтерполу як такий, що перебуває у міжнародному розшуку. Попередньо встановлено, що позашляховик був викрадений в одному з міст Російської Федерації.

Наразі прикордонники здійснюють пошук можливих порушників. Автомобіль встановленим порядком буде переданий працівникам Національної поліції.

Фото: Держприкордонслужба

Відео: Держприкордонслужба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-