На трасі Київ-Чоп легковик влетів у автобус із туристами

На трасі Київ-Чоп легковик влетів у автобус із туристами

Укрінформ
На Львівщині легковий автомобіль уночі зіткнувся з екскурсійним автобусом, унаслідок чого постраждали п'ятеро людей.

Як повідомляє відділ комунікації обласної поліції, аварія сталася 18 листопада близько 00.30 на автодорозі Київ-Чоп у селі Розвадів Миколаївського району. 

"За попередніми даними, 31-річний водій Volkswagen Passat не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з екскурсійним автобусом Mitsubishi Temsa сполученням "Львів - Будапешт", - зазначається у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, унаслідок зіткнення постраждали п’ятеро осіб. Водій та троє пасажирів Volkswagen Passat віком від 31 до 33 років, усі мешканці Миколаївського району, зазнали травм різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані. По медичну допомогу також звернулася пасажирка автобуса, 28-річна львів’янка (на момент аварії в салоні автобуса перебувало четверо пасажирів). 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху,  що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження), санкція якої передбачає штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на  строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Усі обставини аварії наразі встановлюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-