Рева посилає на Одещину групу розбиратися з кризою навколо субсидій

Рева посилає на Одещину групу розбиратися з кризою навколо субсидій

Укрінформ
В Одеську область вирушить робоча група, яка на місці вирішуватиме проблему надання субсидій.

Про це заявив у п’ятницю міністр соціальної політики Андрій Рева під час години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє Укрінформу.

"Ми зараз готуємо робочу групу, яка виїде в Одеську область і надасть практичну допомогу районам Одеської області, щоб вирівняти ситуацію з призначенням субсидій. Що стосується безпосередньо міста Одеси, нам надійшов лист від міського голови Труханова про те, що Одеса взяла участь в урядовому проекті створення "прозорого офісу". Там затверджується відповідна проектно-кошторисна документація, і ми на умовах співфінансування допоможемо Одесі в Київському районі в організації роботи щодо поліпшення прийому громадян", - сказав Рева.

Він зауважив, що такі заходи будуть першим кроком у реформуванні системи надання субсидій в Одесі та області.

"Маю надію, що ми протягом місяця вирівняємо ситуацію (з наданням субсидій в Одеській області. - Ред.)", - сказав Рева.

Міністр нагадав, що вчора його заступник Віталій Мущинін разом із віце-прем'єр-міністром Володимиром Кістіоном перебували в Одеській області.

"Одне із питань, яке вони вивчали - стан справ з наданням субсидій і організацією допомоги Одеській області у ситуації, яка виникла... Спілкувався по телефону з Мущиніним - жахливі їхні враження від того, що там відбувається", - сказав Рева.

Раніше він заявляв, що на Одещині склалася "критична ситуація" з наданням субсидій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-