В Одесі перехопили партію контрафактного тютюну, що везли на

В Одесі перехопили партію контрафактного тютюну, що везли на "7 кілометр"

Фото
Укрінформ
Велику партію контрафактних тютюнових виробів марки "Jin ling" із зображенням бика, замість знайомого всьому верблюда, які везли у четвер, 17 листопада, зі складу в Одесі на оптовий промтоварний ринок "7 кілометр", затримала напівдорозі міжвідомча група правоохоронців.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

"17 листопада спільною міжвідомчою групою у складі співробітників оперативних підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби, СБУ, прокуратури та ДФС затримано велику партію тютюнових виробів. Автобус з вантажем сигарет рухався по об’їзній дорозі Одеси на ринок "7 кілометр" з метою подальшої реалізації підакцизних товарів", - йдеться в повідомленні.

Після перевірки складу в ньому також виявлено сигарети таких самих марок. Загальна кількість виявлених тютюнових виробів склала 60 тисяч пачок.

Крім того, були виявлені порожні ємності, які можуть використовуватися для зберігання спирту.

Після завершення процесуальних дій тютюнові вироби буде вилучено в рамках кримінального провадження.

Варто зазначити, що контрабандні партії сигарет із зображенням бика, замість знайомого всім верблюда, регулярно затримуються на кордоні. І хоча на кожній пачці виробником цієї марки сигарет вказуються США, насправді заводи з виготовлення продукту знаходяться в Молдові, Україні і в Калінінграді.

За даними ЗМІ, ці сигарети легально в продаж не надходять, а все, що знаходиться на ринку, є товаром, який неофіційно завозять в країни.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-